OTO GALERİCİLER SİTESİNİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

OTO GALERİCİLER SİTESİNİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI
Karaman-Konya yolu üzerine yapımı başlanan Oto galericiler sitesinin temeli törenle atıldı.
Saat 15.00’de düzenlenen törene; Vali Süleyman Kahraman, Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik, İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Oto Galericiler ve vatandaşlar katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan Oto Galericiler Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şevket Beydili; Sitenin 13.588 metrekaresi ticari alan olmak üzere toplam 41.500 metrekare olduğunu belirterek destek veren herkese teşekkür etti.
 
Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ise; Yapılan sitenin Karaman’da önemli bir eksikliği gidereceğini dile getirerek; “Galericiler Sitesi ilimizde aslında geç kalmış bir proje. Belli sektörlerin bir arada olması, hem belediye hizmetleri açısından hem de vatandaşlarımızın açısından büyük kolaylıklar getireceği aşikârdır. Ben hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah inşaat kısa zamanda biter ve daha huzurlu bir ortamda Karaman’a hizmet etmiş olursunuz” dedi.
 
Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün Galericiler Sitesinin ilimiz için güzel bir yatırım olduğunu belirtirken, Vali Süleyman Kahraman da, bu alanın imar durumuna uygun hale getirilmesi yönünde büyük emeği olan Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’ya teşekkür ederek, tesisin hayırlı olmasını diledi.
 
Temel atma töreni, kurban kesilerek yapılan duanın ardından protokol üyelerinin Galericiler Sitesinin temeline ilk harcı butona basıp dökmesiyle sona erdi.