Osman Sağlam pazarcıları ziyaret etti.

Osman Sağlam pazarcıları ziyaret etti.
14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili olan Osman Sağlam, Karaman’da ki pazarcıları ziyaret etti.
Seçimlerin ardından AK Parti’nin Milletvekilleri vatandaşların dertlerini dinlemeye devam ediyor.
AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Dün Karaman Futbol Kulübü oyunlarını karşılayarak onlara sahip çıkarken, AK Parti’nin diğer Milletvekili olan Osman Sağlam ise bugün Perşembe pazarını ziyaret ederek vatandaşla buluştu.
 
İlk önce köyden gelen pazarcıları ziyaret eden Osman Sağlam; “Pazarcılar şehrin ekonomisini dizayn eden bir meslek kuruluşudur. Ekonomik sistem bir halka gibi birbirine bağlıdır ve bunun ilk halkası pazarcılardır. Sizin en iyi bir şekilde kâr etmesi için AK Parti Hükümeti olarak elimizden geleni yapıyoruz ve daha fazlasını yapacağız. Şu an da Cumhur ittifakı olarak Meclis çoğunluğunu kazandık önümüzde ki tekrarlanan seçimde de Liderimizi Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar o makama getirerek yolumuza devam edeceğiz. Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntı görülse de tekrar bunun altından kalkacağız önceden kalktığımız gibi.” Dedi.
 
CHP ORTADA YOK
 
AK Parti Milletvekilleri vatandaşların derdine koşarken CHP'nin Milletvekili Atakan ise adeta sırra kadem bastı. Seçimden bu yana hiç gözükmeyen Atakan vatandaşları adeta unuttu gibi.