"O"NUNLA SON BULUŞMAMIZ..!

"O"NUNLA SON BULUŞMAMIZ..!
ERBAKAN HOCAMIZLA YAKLAIŞ 1 AY ÖNCE BULUŞMUŞTUK..!
ERBAKAN HOCAYA SON ZİYARET
 
İslam Alemi büyük bir üzüntü yaşıyor, büyük bir acı içerisinde..! Müslümanlar İslam Birliği D-8’in Mimarı Milli Görüş’ün Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a ağlıyor..!
41 yıllık mücadelede, Milli Görüş bahçesine ektiği gülleri ağlıyor..! Attığı tohumlar şimdi onu saygı ile selamlıyor..! “O”na Mücahid Erbakan, Emir El Müminin diyor…!
Milli Görüş Erleri Önce Ahlak ve Maneviyat diyerek; Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya için canla başla çalışmanın sözünü 41 yıl önce verdi yeniden ebediyete söz veriyor. Hocam izindeyiz Emrinde olduk her daim emrinde olacağız diyor…!
 
Anadolu’nun dört bir tarafını dolaşarak Oyunu bozmak için oyunu kendine ver diyerek Milli Görüş’ü işaret eden Necmettin Erbakan her daim yükselmenin temellerini atıyor. Hiçbir zaman iktidarı vermezler diyenlere her daim inancımız tamdır Zafer Yakındır ve Zafer İnananlarındır diyerek ümidin ışığını yakıyor. Bu iş bitmiştir diyenlere daha yeni başlıyoruz diyerek İnancın tekeden süt çıkaracağını gösteriyor..!
 
 İftiralar ve çamur atmalar hiçbir zaman kesilmedi, ona neler dediler neler..! İlk zamanlar eroin kaçakçısı, Alman ajanı ve ağza alınmayacak ithamlar..! düşmanları bile biliyordu ki “O” bir güneşti balçıkla sıvanmazdı..! onu bilen onu tanıyan düşman onun hareketini baltalamak istiyor ve Türk milletini kandırıyordu..! Evet Erbakan’ı anlamadı Anadolu insanı, sanki anlamamak için gayret sarf ediyordu..! ve bir gün Erbakan şu feryadı ediyor; “ Ne Olursunuz Yahudi anlamadan önce siz anlayın beni” çünkü biliyordu ki Ümmed yavaş yavaş işgal ediliyordu. Bir gün İran’a büyük bir gezi düzenledi, Erbakan’ın doktorları Hastasınız gitmeyin deyince, Erbakan’ın cevabı ise “ Sürüne sürüne olsa da gideceğiz..! Çünkü Toprak Kayıyor” diyordu..!
 
Yıllar önce söyledikleri yıllar sonra gerçekleşiyordu.! O biliyordu ufku açık zekası büyüktü..! feraset, dirayet ve hidayet ehli birisi olması onun Lider olduğunu her daim gösteriyordu..! yıllar önce yola çıktığı dava arkadaşları onu yarı yolda bırakıyordu..! İsimlerini Sakallı Hüsnü koydu kendi mizacıyla kızdı feryat etti..! ne işin var senin orada senin yuvan burada diyerek kızıyordu..! esasında kızdığından değil yüreğinin ateşinin sıcaklığını gösteriyordu..! Kalbi kırıldı, içinden ağlıyor Ne olursun Biraz Ahde vefa göster diyerek eski arkadaşlarına sitem ediyordu..! Çünkü eliyle kurduğu teşkilat elinden uçup gidiyordu..! İslam Aleminin buhrana düşmesi, her tarafın işgal edilmesi “O” nu her geçen gün eritiyordu..!
 
Ve o Saliha kadın Muhterem Micahide, Hocamızın eşi Hatice Nermin Erbakan onu bu mücadele de ilahi emir üzerine yalnız bıraktı..! işte “O” lider bedensel olarak çöktü, çünkü hiç unutmadı eşini unutamadı..! Çünkü Şuurlu Erkeklerin lideri nasıl Necmettin Erbakan ise Şuurlu Kadınların lideri de Nermin Erbakan dı..! Mücadelede bir kanat kırıldı bir kanat kuş olup uçtu..! bitti mi “HAYIR” bitmeyecek ti bitmemeliydi ve bitmedi de..! Mücadele kaldığı yerden devam ediyordu..! Teşkilatın kadınlarına “O” Anlattı Hz. Hatice Nasıl olunur, Hz. Ayşe nasıl olunur..!  Çünkü Erbakan herkesin Ağladığı bir zamanda hep tebessüm eder “Şükürler olsun Ağlamaya bile fırsatımız var” diyerek Adil Bir Düzene yakın olunduğunu söyler ve güçlü olmayı gösterirdi..! Düşmanları Erbakan için “Lastik gibi adam basarsın ezdiğini sanırsın ayağını kaldırdığında eski halini alıverir” derlerdi.
Çünkü “O” Necmettin Erbakan’dı.
 
Yasaklandı yasaklı devam etti mücadelesine Çoluk çocuk işi değil diyerek tekrar geçti Teşkilatının başına..! Çünkü “O” son görevini yapmak istiyordu..! Milli Görüş’ün bölünmemesi için Genel Başkan oldu..! Bölünmedi Elhamdülillah..! 
Ona verilen görev bitmişti..! şimdi sevgilisine kavuştu..!  Son görüntüsünde Dua istedi, Dua bekledi..! Bütün İslam Âlemine son defa seslendi “ Bize Dua Edin, Allah’a Emanet olun”
 
ERBAKAN HOCAM İÇİN 6 YIL ÖNCE YAZIP, ERBAKAN HOCAMIN KENDİSİNE HEDİYE EDİP YİNE KENDİSİNDEN HAYIR DUASI ALDIĞIM ŞİİRİMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM..
 
"Erbakan Hocamʹa Hitaben"

Niyaz etmezsin batıya,bilirim
Emir Allahʹtandır,Batılı nehy edersin
Ceza kesilir sana kırılır kalemin
Mahpusada düşsen devam eder seferin
Erler Erkanı izin vermez sana
Taksimi sen kabul etmezsin,gerisi angarya
Tilmiz hain çıkar uyar batıla
İnzivaya çekilmek, yakışmaz sana
Naiplik verilmiştir ,Fatihʹten sana

Entrikalar boldur,ümmet üzerinde
Rehber nerde,emir nerede
Bulunmaz bir karanlık var önümüzde
Ay bölündü,ayça kalsın üzerimizde
Kahırlanma,Liderim dualarımız seninle
Alnın açık olsun, çünkü davan mukaddes
Necip atalarından bu dava tek emanet.
 
                                  Hüseyin Ölger