ÖMER DİNÇERʹİN BAKANLIĞI EĞİTİM CAMİASINI SEVİNDİRDİ

ÖMER DİNÇERʹİN BAKANLIĞI EĞİTİM CAMİASINI SEVİNDİRDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Sebaaddin ALTUN yaptığı yazılı açıklamada : Sayın Prof. Dr. Ömer DİNÇERin Milli Eğitim Bakanı olarak atanması ilimiz eğitimcileri tarafından sevinçle karşılanmıştır.
Karaman Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun yaptığı açıklamada şunları söyledi;İ "Milli Eğitim eski bakanı Sayın Nimet ÇUBUKÇU ’nun, Karaman Eğitimine verdiği desteğin yine hemşehrimiz olan Sayın Prof. Dinçer tarafından da sürdürüleceğinden eminiz. Bir hemşehrimizden diğer bir hemşehrimize bakanlığın devretmesi bizleri gururlandırmıştır. Bugüne kadar yaptığı görevlerde başarı grafiği devamlı artan, devlet adamlığı vasfı ve izlediği dürüst politikalarla Türk insanının gönlünde yer eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer DİNÇER’e yeni görevinde başarılar dilerken bakanlığımızda yapacağı önemli çalışmalarda kolaylıklar temenni ediyoruz.
İnanıyoruz ki Karaman’da devamlı yükselen eğitim değerleri bundan sonrada hız kesmeden yükselmeye devam edecektir. Bakanlığı döneminde ilimiz eğitimine çok önemli katkılar sağlayan sayın Nimet ÇUBUKÇU’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz. “ dedi.