ÖLDÜRÜLEN ŞAHSIN CESEDİ BARAJIN ALTINDA KALDI

ÖLDÜRÜLEN ŞAHSIN CESEDİ BARAJIN ALTINDA KALDI
5 Yıl önce bacanağı tarafından öldürülen İ.K.nin cesedi HES Barajının altında kaldı.
Karamanʹın Ermenek ilçesinde 5 yıldır kayıp olan şahsın bacanağı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğüʹne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri Karamanʹdaki kayıp olan şahısları incelemeye aldı. Ekipler, incelemeler neticesinde Ermenekʹte 5 yıl önce kayıp olan İbrahim Karakuşʹun öldürülmüş olabileceğinden şüphelendi. Bunun üzerine 8 aylık bir çalışma yürüten Cinayet Masası dedektifleri İbrahim Karakuşʹun (37) bacanağı Mustafa Fʹyi (46) gözaltına aldı. Sorgulanan Mustafa F, bacanağını öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Fʹnin, iddiaya göre, bacanağı olan İbrahim
Karakuşʹu öz kızı A.Fʹyi 13 yaşında iken elle taciz ederken yakalaması üzerine evinin bahçesinde av tüfeği ile öldürdükten sonra Cenne Mevkiinde toprağa gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
Olayın aydınlanmasının ardından polis, Mustafa Fʹye cesedi gömdüğü Cenne Mevkiinde yer gösterme yaptırdı. Ancak, polis olay yerinin Ermenek HES barajının su tutması nedeniyle cesede ulaşamadı. Savcılık tarafından, 100 metre suyun altında kalan cesedin çıkarılabilmesi için dalgıç isteneceği öğrenildi. Polis, cinayet zanlısı Mustafa Fʹyi tamamlanan ifadesinin ardından Ermenek Adliyesiʹne sevk etti.