Okuyucularımızdan Medya Kuruluşlarına Tepki

Okuyucularımızdan Medya Kuruluşlarına Tepki
Haber Sitemizin okuyucuları Saadet Partisi Haberleri hakkında bizleri uyardı.
Haber sitemizi takip eden okuyucularımızdan onlarca mesaj geldi. Bu mesajlar hem haber sitemizi hem de bütün medyayı eleştirir cinsten. Okuyucularımızın görüşlerine değer verdiğimiz için bu yorumların bazılarını yayınlama zorunluluğu hissettik.
 
Birçok okuyucumuz Referandum’da EVET çıkmasını Ak Parti’nin zaferi gibi gösterilmeye çalışıldığını ve Saadet Partisi’nin büyük desteğinin unutulduğunu söylüyordu.
Elbette okuyucularımızın görüşleri bizler için değerlidir. Ama şunu da unutmamak gerekir ki Referandum’un Propaganda faaliyetini AK Parti üstlendi. Onun için Saadet Partisi hakkında az haber yapılması elbette doğal.
Yalnız! Referandum Oylamasını matematiksel olarak düşündüğümüz de Saadet Partisi’nin büyük katkısı olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Çünkü bir önceki seçimde Saadet Partisi %5,5 oy almış ve oyunu bir yıl içerisinde %8 lere çıkarmıştı. Saadet Partisi Referandumda HAYIR deseydi ve Propaganda yapsaydı tabanını ve çevresini etkilemesiyle yaklaşık %10 civarında “Hayır” cılara katkı sağlar ve “Evet” in %10’u kaybolurdu. Bu da Referandum sonucunu %52 Hayır - %48 Evet olarak belirler di.
Ak Parti’nin büyük mücadelesi karşısında CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 72 il 150 ilçe gezerek adeta 2 ayda Devri Âlem gerçekleştirdi.
Sözü fazla uzatmayarak okuyucularımızın bizlere gönderdiği mesajları paylaşalım.
 
1. Arkadaş ne biçim bi işyaa sanki akp tek başına işi götürdü.. saadet partisi destek vermeseydi biraz zor kazanırdı.. sayın editör lütfennn saadet partisi ni es geçmeyin.
Yazan: Vatandas2
 
2. karamaninsesi.com niye Halit başkanı haber yapmıyorsunuz. Akp yine dört ayağının üzerine düşecek referanduma oy verenler akp li gibi gösteriliyor.. Lütfen Saadet Partisi’ni unutmayın.
Yazan: Salih K.
 
3. Hüseyin abi ne oluyor hayırdır, ha bire Lüfi Elvan’ın haberini yapıyon. Sendemi akpli oldun. Erbakan Hocam Evet demeseydi Tayyip o zaman ayvayı yerdi. Refrandum Hayır çıkardı. Zafer İnananlarındır ve zafer yakındır.
Yazan: A. Selim Seven
 
4. Saadet Partisini de haber yapın arkadaşlar.. ey Karamaninsesi.com Seni Severiz. Milli Görüş’ün sesi..
Yazan: Milli Görüş
 
5. Ne bu arkadaş yaa. Biz hocamın hatırına Evet diyoruz Zafer Akp nin oluyor. Haksızlıkkkkkkkkk
Yazan: Ankaradan
 
6. Değerli Medya Kuruluşları Sizde mi Aydın Doğan cılık yapıyorsunuz. Kimin parası varsa onun haberi yapılıyor. Karamaninsesi.com yöneticilerinin mutlaka haklı mazeretleri vardır. Sizin daimi okuyucunuz olarak lütfen rica ediyorum. Saadet Partisi Referandumu kazandırdı haberi yapın.
Yazan: Ahmet Yavuz
 
7. Hiç İstemeyerek evet dedim, lütfen burnumuzdan getirmeyin.. Bu ne yaaa akpden başka haber mi yok niye saadet partisini haber yapmıyorsunuz????
Yazan: Saliha
 
8. Erbakan Hocam bana göre istemeyerek Evet dedi. Bende istemeyerek evet dedim. Ama bütün medya hep akpnin mitinglerini yayınlıyor.. Saadet partisinden hiç ses yok.
Yazan: Konyadan Karamanlı