ÖĞRENCİLERİNDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

ÖĞRENCİLERİNDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
Güldere İlköğretim Okulu ve okul öğrencilerine yönelik yardım kampanyasına geniş çaplı bir katılım oldu.
Öğretmen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri okul müdürü Ömer SUNGAR başkanlığında okul öğretmen ve öğrencilerinin organize ettikleri Güldere İlköğretim Okulu ve okul öğrencilerine yönelik yardım kampanyasına geniş çaplı bir katılım oldu. Kampanya kapsamında sınıfların boya badanası yapıldı ve okul öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
      Heyete başkanlık eden Öğretmen Lisesi Müdürü Ömer SUNGAR Güldere Köyünde öğrencilerden ve vatandaşlardan gördükleri ilgi ve teveccühten duydukları memnuniyeti dile getirirdi. SUNGAR konuşmasında “Bu tür yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinin, ilimizin köylerinde zor şartlarda eğitim sürdürmeye çalışan öğrencilerin yalnız olmadıklarını hissetmeleri, sevildiklerini ve önemsendiklerini bilmeleri açısından, bu yardımlaşma ve dayanışma faaliyetine destek veren öğrencilerimiz için ise paylaşmanın ve dayanışmanın lezzetini almaları açısından önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY konuşmasında ; “Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinin örnek davranışları eğitim camiamızda gururla karşıladığımız bir davranış modeli olmuştur. Öğrencilerin daha bu yaşlarda organize olarak yardımsever hale gelmeleri, kendi imkânlarıyla köydeki öğrencilerimize çeşitli kırtasiye yardımında bulunmaları bir insanlık örneği olmuştur. Gençlerimize ve onlara büyük emekleri olan okul idaresi, öğretmen, öğrencileri ve ailelerini bu özverili davranışlarından dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum " dedi.