Öğrencilerin İçini Isıtan Uygulama

Öğrencilerin İçini Isıtan Uygulama
Öğrencilere Soğuk Kış Gününde Sıcak Çorba

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğü tarafından öğrencilere yönelik yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha hayata geçirildi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Oktay, Prof. Dr. Birol Üner, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ve üniversite personelinin katılımıyla öğrencilere çorba ikramında bulunuldu.

Üniversite öğrencilerinin özellikle sınav dönemlerinde yoğun olarak kullandığı KMÜ Merkez Kütüphanesinde gerçekleştirilen ikramda, öğrenciler ders çalışmaya kısa bir ara vererek sıcak çorbalarını yudumlayıp Rektör Akgül ile sohbet etme imkânı buldular.

Üniversite öğrencileri çorba ikramının anlamlı bir proje olduğunu ve kendilerini mutlu ettiğini dile getirirken Rektör Akgül ise “Çorba ikramı ile soğuk kış akşamlarında öğrencilerimizin içini ısıtarak onlara ders çalışırken faydalı olacak bir hizmet sunmak istedik. İlkini gerçekleştirdiğimiz bu uygulama bundan sonra da devam edecek. Öğrencilerimizin uygulamadan hoşnut olduklarını görmek bizleri de memnun etti. Öğrenci odaklı bir üniversite olarak bundan sonra da öğrencilerimizin faydası için çalışmaya gayret göstereceğiz.” dedi.