Öğrencilerimize İnancımız Tam

Öğrencilerimize İnancımız Tam
AK Parti Gençlik Kolları, bugün gerçekleştirilen yükseköğretim kurumları sınavında gençlerimizi yalnız bırakmadı

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi önünde, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve onların ailelerine destek olmak AK Parti Gençlik Kolları’nın her zaman yanlarında olduğunu göstermek için Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nin iki girişinde su ve gofret dağıtımı gerçekleştirdiler. Ayrıca gençlerimizin sınava gireceği binaları bulmaları hususunda yardımcı oldup gerektiğinde AK Gençliğe ait olan araçla fakülte önüne kadar bıraktılar.

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman İl başkanı Abidin Çağlayan ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Namık Ak, Gençlik Kollarının standtlarını ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Gençlerin her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek heyecanlarına ve streslerine ortak oldu. Ailelerden ve öğrencilerimizden olumlu dönüşler alarak Ak Parti Gençlik kollarının her zaman yanlarında olduğunu gösterdiler.

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak yaptığı açıklama ‘‘Geleceğimizin teminatı gençlerimize inancımız tam, biliyoruz ki bugün sınava giren öğrencilerimiz yarın da başarılı bir doktor, öğretmen, kaymakam, polis veyahut vali olacaklar. Ama biliyoruz ki gençlerimiz hangi mesleği yaparlarsa yapsınlar vatan sevgisini, meslek etiklerini, ahlaklı olmayı başaracaklardır. Üniversite sınavına girecek tüm öğrenci kardeşlerimize sınavlarında başarılar dileriz.’’ ifadelerine yer verdi. Toprak açıklamasının sonunda 27.06.2021 Pazar günü gerçekleşecek olan oturumlarda da su ve gofret dağıtımına devem edeceklerini ifade ederek bu güzel etkinlikte yanlarında olan Kardelen Su ve Saray Bisküvi’ye de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.