Öğrencilerden Yardım Kampanyası

Öğrencilerden Yardım Kampanyası
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu yeni eğitim öğretim döneminde de sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu üyeleri ilk olarak sokak hayvanlarını düşünerek kampüs içerisinde farklı noktalara beş adet kulübe yerleştirdi. Proje ile öğrenciler KMÜ yemekhanesinden her gün temin edecekleri yemekler ile sokak hayvanlarının besin ihtiyacını karşılarken bir taraftan da onların korunaklı bir yuvaya kavuşmalarını sağlayacaklar.
Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu üyeleri ikinci olarak ‘Mülteci Öğrencilerle Kaynaşma’ projesine imza atarak Karaman 19 Mayıs İlkokulunda bulunan elliye yakın mülteci öğrenci ile bir araya geldiler. Topluluk üyeleri öncelikle kendilerinin yapmış oldukları pasta ve börekleri hep birlikte öğrencilerle yiyerek onlarla bir süre sohbet ettiler. Daha sonra öğrencilere hediyelerini takdim ederek birlikte oyun oynadılar. 
Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu Başkanı Büşra İlhan bu tür etkinliklerin kendilerini motive ettiğini belirterek, “Topluluk olarak yardımlaşma faaliyetlerinde bulununca kendimizi daha verimli ve çalışkan hissediyoruz. Mutlu olmaya ve mutlu etmeye devam edeceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.