Öğrenciler Bilgi Yarışmasının Finalinde Kıyasıya Yarıştı

Öğrenciler Bilgi Yarışmasının Finalinde Kıyasıya Yarıştı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ortaokullar Arası Bilgi ve Genel Kültür Yarışmasının finali Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Konser Salonunda gerçekleştirildi.

Programa, Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Hüseyin Oduncu ve Fehmi Alparslan Demir, okul yöneticileri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen yarışmada merkez ve ilçeler dahil toplam 55 okulun kıyasıya yarıştığı ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanan yarı final sonrasında finale, Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu, Sarıveliler Adiler Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Sarıveliler 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Kemal Reis İmam Hatip Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu katıldı.
Yirmi sorunun yöneltildiği ve son soruya kadar başa baş bir mücadelenin sergilendiği yarışma sonucunda, Sarıveliler Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu ikinci olurken Sarıveliler 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü olmaya hak kazandı.
Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.