Öğrenci Konseyinden Huzurevi Ziyareti

Öğrenci Konseyinden Huzurevi Ziyareti
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı tarafından, yaşlılar haftası nedeniyle düzenlenen Huzurevi Ziyareti otuzun üzerinde üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşti.
Yaşlılarımızla birlikte muhabbet edip güzel vakit geçiren öğrenciler, ayrılırken tekrar geleceklerine dair söz vererek oradan ayrıldılar.  Ziyarete katılan öğrencilerden Anıl Pamukcu : “ Bir gün hepimizin yaşlanacak olduğunu düşününce bu haftanın anlam ve önemine uygun olarak burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
 
Öğrenci Konsey Başkanı Fatih Dur: “ Bugüne kadar Öğrenci Konsey Başkanlığı olarak arkadaşlarımızın desteği ile pek çok organizasyona imza attık. Ancak en anlamlı olanlarından birisi de Yaşlılar Haftası’nda  yapmış olduğumuz huzurevi ziyaretimizdir. Daha önce de yapmış olduğumuz ziyaretlerde tanıdığımız teyzelerimizi, amcalarımızı yeniden ve iyi şekilde görmek gerçekten mutluluk verici. Burada bizimle olup, destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim Sosyal sorumluluk bilinci fazla olan bir üniversiteyiz. Sosyal faaliyetlerimizin devamı niteliğinde, geçtiğimiz aylarda vefat eden arkadaşlarımız Yeşim Yıldıran ve Fatih Öngen anısına 28.03.2010 tarihinde düzenlemiş olduğumuz fidan dikimine de tüm arkadaşlarımız davetlidir.”