ÖMER ERSÖZ 2010 ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

ÖMER ERSÖZ 2010 ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, 2011 yılında yapılacak olan yatırımlar için Genel Müdürlükten 2 milyon 700 bin lira talep ettiklerini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda 2010 yılında yapılan ve 2011 yılında yapılacak olan yatırımlar için düzenlenen değerlendirme toplantısına Karaman Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek’te katıldı. Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek, Karaman’a artık ulusal turnuvalara ev sahipliği yapmaya başladığını bunlara baktığımızda ise ilk akla gelenin bilardo ve yamaç paraşütü olduğunu söyledi.
Karaman’da sporun tüm branşlarda her geçen gün geliştiğini de sözlerine ekleyen Yılmaz, Karamanlı 12 sporcumuz Milli takım kamplarına çağrıldı. 43 sporcumuzda değişik tarihlerde yapılan Türkiye şampiyonalarında dereceler elde etti. Bunun yanı sıra ise uluslar arası müsabakalarda da Balkan birinciliği, dünya üçüncülüğü ile beşinciliği gibi dereceler elde edilmiştir dedi.
2010 yılının kendileri açısında oldukça başarılı geçtiğini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’de geçtiğimiz yılın başarılarla geçmesi beni oldukça mutlu etmiştir. Bu yakalanan başarılar tek bir kurumla özdeşleşmiyor. Başta her konuda bize desteklerini esirgemeyen Valimiz Süleyman Kahraman başta olmak üzere spora bakan Vali Yardımcımız Yılmaz Şimşek’e sonsuz teşekkür ediyorum dedi.
Karaman’daki birçok tesiste yenileme ve düzetme çalışmaların olduğunu ifade eden, Ersöz, 2011 yılın bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek. Bu yılki yatırımlar için Genel Müdürlükten 2 milyon 700 bin lira ödenek talebinde bulunduk.  Ödenek gelmesi durumunda ise belirlediğimiz yatırımlar yapılacak diye konuştu.
Toplantının sonunda ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, slayt gösterisi eşliğinde 2010 yılında yapılan ve yapımı devam eden yatırım ile sportif faaliyetler hakkında bilgiler verdi.