O Ses Türkiyeʹde Ermenek Rüzgarı

O Ses Türkiyeʹde Ermenek Rüzgarı
Ermenekli Müge Yılmaz, Mustafa Sandal Dedi
Show TV de yayınlanan ‘’o ses Türkiye’’ adlı programda Ermenekli bir hemşerimiz ‘’annem annem’’ parçasını seslendirdi. Yarışmaya annesi ile birlikte katılan Müge Yılmaz’ın performansı beğeni ile dinlenirken yarışma sırasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Show TV’de Acun Ilıcalının sunuculuğunu yaptığı, Hadise, Hülya Avşar, Murat Boz ve Mustafa Sandal’ın koçluk yaptığı ‘’O Ses Türkiye’’ isimli yarışmanın bayramın birinci günü yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya annesi ile birlikte katılan Karaman Ermenekli Müge Yılmaz, okuduğu ‘’annem annem’’ isimli parçada hem kendisi hem de dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.
 
 
Parçanın bitimine kadar dönen olmaması dikkatleri çekerken son anda Hadise ve Mustafa Sandal butona basarak Müge’nin kendi takımlarında olmasını istediler. Yarışmacı Müge Yılmaz’a, Mustafa Sandal tarafından ‘’hikâyen nedir’’ sorusu yöneltildi. Bunun üzerine Müge Yılmaz;
‘’annem ve babam ayrıldı bende dedemin yanında yani Karamanın Ermenek ilçesinde yaşıyordum. Çocukluğum (90 lı yıllar) Ermenek’te geçti. O yıllarda dedem bağdan gelirken veya giderken beni eşeğin üzerine bindirir yularından da eliyle tutarak gezdirirdi. Ben o zamanlar çok sevindiğimden hep ‘’onun arabası var’’ şarkısını söylerdim. Bu şarkı ne zaman kulağıma gelse Ermenek ve o yıllar gelir aklıma. Bende hem bu şarkının hatırası çok’’ diyerek kendisine koç olarak Mustafa Sandal’ı seçti.
İlk performansı, Mustafa Sandal ve Hadise tarafından beğenilen Ermenekli Müge Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde dinleyicileri ve jüriyi nasıl etkileyeceği merak konusu.