Narkoçelik-18 Operasyonunda Yerlikaya'dan Teşekkür

Narkoçelik-18 Operasyonunda Yerlikaya'dan Teşekkür
Bakan Yerlikaya, operasyonlara katılan jandarma ve Gümrük Muhafaza ekiplerine teşekkür ederek desteklerini dile getirdi.

Zehir kaçakçılarına yönelik operasyonlar hız kesmeden sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 17 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Narkoçelik-18" operasyonlarına dair bilgileri aktardı.

Söz konusu operasyonlara 210 ekip ve 865 jandarma personeli katıldı.

Yapılan operasyonlarda 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ticaretinin en alt kademesinde yer alan 272 sokak satıcısı da Narkoçelik-18 kapsamında yakalanarak yargıya teslim edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz." dedi.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda görev alan jandarma ve Gürbulak Gümrük Muhafaza ekiplerine de minnettarlık duyarak teşekkür ederek, ''Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerini kullandı.