Mustafa Toktay Açıklamasını inkâr etti.

Mustafa Toktay Açıklamasını inkâr etti.
Haber sitemize açıklama yapan ticaret odası başkanı çark etti.

 Geçtiğimiz gün Karaman Ticaret Odası tarafından haber sitemize basın açıklaması gönderilmişti. Yapılan basın açıklamasına hiçbir anlam veremeyince Mustafa Toktay’ı 25.06.2012 Pazartesi günü Saat: 16.25’de kendisini arayarak bu basın açıklamasının ne anlama geldiğini sorduk. Yapılan bu görüşmede kendisi bizlere, Larende.com tarafından Karaman Ticaret Odası hakkında yapılan habere cevap yazısı olduğunu belirtti. 


Karamaninsesi.com imtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Mustafa Toktay’la yaptığı telefon görüşmesinden bahsederek, Kamuoyuna Açıklamalarda bulundu.

Karaman Tcaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, bugün larende.com u ziyaret ederek bizim haberimizin asılsız olduğunu iddia ederek; Karaman mahreçli bir sitede, larende.comʹu hedef alan ve maksadını aşmış ifadeler kullanılmasından ve buna kendilerinin alet edilmeye çalışıldığını ve Bu sitede kendi ağızlarından yapılan ifadelerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
 
Oysa ki olay şu şekilde gerçekleşti; Mustafa Toktay bizlere pazartesi günü basın açıklaması göndermişti. Biz bu basın açıklamasının ne konu hakkında olduğunu anlayamadığımız için kendisini arayıp olayın ayrıntısını sorduk. Kendisi bize telefonda şunları söyledi.
-“ Larende bizim hakkımızda, ticaret odasının yeni binasının malzemelerini Karaman dışından almamızdan dolayı esnafın tepkili olduğunu filan yazmış.”. dedi.
Bizde dedik ki; -“Başkanım bizim larende’nin haberinden bilgimiz yok, bir saniye müsaade edersen hemen bilgisayarı açıyorum. Evet, Başkanım haberi gördüm. Bu sipariş bir haber gibi olmuş sanki birileri bu haberi yazmasını istemiş gibi geliyor.” dediğimizde bizlere şu cevabı verdi.
Evet öyle olmuş gibi. Zaten biz İskender hocayı aradık konuştuk. Bir yanlışlık olduğunu belirterek bizden özür diledi zaten” Dedi.
Bizde Mustafa Toktay’ın bu açıklamasını Pazartesi günü aynen yayınladık.

Bu haberden sonra Mustafa Toktay bugün Larende.com’a giderek böyle bir şey söylemediğini bu haberin gerçekleri yansıtmadığını belirterek bizi yalancı duruma düşürmeye çalıştığını gördük. 

TİCARET ODASI MAKAMINA YAZIK!

Hüseyin Ölger açıklamasının devamında şunları söyledi:
Larende’ye yaptığı ziyaretinin sebebini sormak için Mustafa Toktay’ı aradım, önce beni tanımazlıktan geldi. Sonra telefon görüşmesinde “ İskender Özür Diledi” ifadesini kullanmadığını iddia etti. 
Biraz hararetli bir konuşma olunca kendisine Kuran üzerine şerefin üzerine yemin eder misin dediğimde “Aranızda ki tartışmaya beni niye katıyorsunuz kardeşim” diyerek telefonu kapattı.

Mustafa Toktayʹın neden böyle çark ettiğini anlamış değilim. Koskoca Ticaret Odası Başkanı bir haber sitesinin ayağına gidip kendini acındırarak “ Valla ben böyle bir şey demedim, lütfen beni yanlış anlamayın” der gibi aciz duruma düşer mi? Söylediysen söyledin ne var bunda saklayacak? Senin İskender’e bir bağlılığın veya Anadolunun tabiriyle söylüyorum Bir gebeliğin mi var? İnsan kendini düşünmese bile makamını düşünür!

Bu konuyu bazı ehil kişilerle görüştüm, tek kelime ile “ Yazık o makama” dediler. Gerçekten Mustafa Toktay’ın meşgul ettiği o makama yazık!

Şimdi ben Mustafa Toktay’a sesleniyorum; Yakışıyor mu sana bu şekilde basit bir hareket yapmak? Ben Hüseyin Ölger olarak yemin ediyorum ki telefon görüşmemiz aynen bu şekilde oldu! Sen yemin edebilir misin acaba? 

Karamaninsesi.com’un seninle veya Larende ile hiçbir alıp veremediği yok (tu)! Biz ne konuşulduysa onu yazdık siz ise bizi yalancı çıkarmaya çalıştınız!
Bu gelişmenin sonucunda görülüyor ki küçük düşen tek bir kurum varsa o da senin meşgul ettiğin Karaman Ticaret Odası Makamıdır. Bunu sen kendi elinle yaptın. Larende’yi ziyaret edip acizleşmen o makamı küçük düşürmeye yeterde artar bile.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.