Mustafa Bayır, Hollanda ve Belçika’ya gidiyor.

Mustafa Bayır, Hollanda ve Belçika’ya gidiyor.
Karaman İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır 08–13 Nisan tarihleri arasında Hollanda ve Belçika’da bulunacak.
Karaman İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır 08–13 Nisan tarihleri arasında Hollanda ve Belçika’da bulunacak.

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Üyesi olduğu Vilayetler Hizmet Birliğinin düzenlediği “Özel İdareler AB’ye Hazırlanıyor Projesi” kapsamında 08–13 Nisan 2012 tarihleri arasında Hollanda ve Belçika ülkelerinde ki idari kapasitelerin güçlendirilmesi ve farkındalığın arttırılması çalışmalarına katılacak. 

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Vilayetler Hizmet Birliği arasında 28 Kasım 2011 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü ile başlatılmış olan projenin amacı ise İl Özel idarelerinin AB ile ilgili konularda idari kapasitelerin arttırılması olarak açıklandı.

Merkezi Ankara’da bulunan ve her ay toplanan Vilayetler Hizmet Birliği Encümeninin Mart ayı toplantısından dönen İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR İlimize müjdeli bir haberle geldi.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR; Encümen toplantısında Vilayetler Hizmet Birliğinin bir eseri olarak Karaman’a anaokulu yapmak isteklerini dile getirdi, Vilayetler Hizmet Birliğinin 19.03.2012 tarih ve 13 sayılı kararı ile İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIRIN teklifini kabul eden Vilayetler Hizmet Birliği, ilimize anaokulu yapımı için 500.000 ¨ nin hemen gönderileceğinin müjdesini verdi. İlimizde anaokulu için yerin tespit edilerek projenin yapımı için gerekli ihale işlemlerine başlanacağını dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR ,böyle bir okulun Karaman ımıza kazandırılmasında emeği geçen herkese de teşekkürlerini bildirdi.