Mustafa Alanya ve Mehmet Öztaş Kamil Uğurluʹya Dava açacak.

Mustafa Alanya ve Mehmet Öztaş Kamil Uğurluʹya Dava açacak.
Direniş Başladı...!
Görevlerinden alınan Hacı Mehmet Öztaş ve Mustafa Alanya rövanşı almak için harekete geçti. Kamil Uğurlu hakkında bazı usulsüz icraatların olduğu iddia edilirken hakkında dava açılacağı öğrenildi.
 
Hareketin güzergahı şu şekilde;
İlk hamleler olarak Belediye Meclis toplantısında soru önergeleri vererek Belediye Başkanı Kamil Uğurluʹnun ağzından cevabı almak isteyecekler.!
ikinci hamle olarak eğer başkan Uğurlu cevabı doğru vermezse Mustafa Alanya ve Hacı Mehmet Öztaş Belgeleriyle açıklayacak.
 
Ayrıca Aldığımız istihbarata göre açılacak olan dava sadece Kamil Uğurluʹyu kapsamıyor.! Bazı Reklam ve organizasyonlarda da usulsüzlük ihale ye fesat karıştırma gibi iddialar da yer alıyor.
 
Ve Güzergahın ilk hamlesi cuma günü yapıldı Hacı Mehmet Öztaş ve Mustafa Alanya Belediye başkanına soru önergesi verdi. Şimdi cevap bekleniliyor.
 
İşte Hacı Mehmet Öztaşʹın soru önergesi
 
1.Temizlik işlerini yürüten yüklenici Erenler firmasında; “Hizmet Alımı Teknik Şartnamesi”nde, Madde 5.2.-Çalıştırılacak personelde aranacak şartlar; 18 yaşını bitirmiş, 50 yaşını doldurmamış olması şartı aranmışken Fevzi Akgün’ün Erenler Temizlik Şirketi’ne müdür olarak görevlendirilmesine kim aracılık yapmış ve yaş haddi neden göz ardı edilmiştir.
   2.Karaman Belediyesi Basın Bürosunda fiili olarak çalışan Hasan Özünal Karaman Belediyesi ile resmi olarak nasıl ilişkilendirilmiştir? Resmi bir bağı yoksa fiili olarak çalışmasına kim izin vermektedir? Ya da kim göz yummaktadır?
   3. Allah Kerim tabir ettiğimiz Çay Bahçesinde, Süleyman Bey Hamamı duvarına yapılmasına başlanılan şelale inşasında müteahhit 2 gün çalışmış ve çalışma durdurulmuştur. Müteahhidin çalışması için ihale yapılmış mıdır? Yapılmışsa ihale bedeli nedir? İnşaat neden durdurulmuştur?
 
Ve Mustafa Alanyaʹnın soru önergeleri;
 
1. Sultan Altındaş adlı şahsın önce mevsimlik işçi sonra Özel Kalem Müdürü ve daha sonra yatay geçişle öğretmen yaptırdığınız, böylece KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavını) by-pass ettiğiniz,
   2. Evinizde yardımcı olarak çalışan Fadime Büyükkaragöz’ün maaşını 1 aylık karşılığını Belediyemiz Sosyal Yardımlaşma Fonu’ndan ödediğiniz, daha sonra Ongun A.Ş.’den sigortalı ve ücretli gösterdiğiniz,
   3. 08.03.2010–09.03.2010 tarihlerinde Ermenek/Karaman İlçesi’nde olduğunuz halde kendinize görev yazıp aynı tarihler için harcırah aldığınız,
   4. Ankara’ya görevli gittiğinizde belediye aracı ile gittiğiniz halde uçak ile (Karaman-Ankara-Karaman) seyahat yapmış gibi uçak bilet ücretini (213 TL) ve bilet iptali ücretini (25 TL) Belediye’den tahsil ettiğiniz yolunda duyumlar alınmaktadır. Doğruluk dereceleri nedir?
   5. Sevgi Evleri ve Mümine Hatun Hanımlar Lokaline kayıtlı ne kadar üye bulunmaktadır? (Kış ve yaz ayları itibariyle). Aidatlar ne kadar ve nasıl tahsil edilmekte ve nasıl harcanmaktadır? Muhasebe kaydı yapılmakta mıdır?