Muharip Gaziler Derneğinde Behiç Başʹla yola devam

Muharip Gaziler Derneğinde Behiç Başʹla yola devam
Muharip Gaziler Derneği 2. olağan genel kurul toplantısında Behiç Baş tekrar Dernek başkanı olarak seçildi.

 Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi Pazar günü 2. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Yunus Emre Konferans salonunda gerçekleşen Genel Kurul toplantısına Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’de katıldı. Behiç Baş’ın tek aday olarak gösterildiği genel Kurulda Tekrar Başkan seçildi. 

Genel Kurul Toplantısında konuşan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş şunları söyledi; “ Sözlerime başlarken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, ahirete intikal eden Karaman’lı Gazilerimize Allah’tan Rahmet sağ olan Karaman’lı gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Kıymetli Misafirler Şehitler nurlanmış gaziler ise onurlanmış askerlerdir.

Gaziler derneği başkanı Behiç Baş faaliyetlerini kısaca şu şekilde anlattı: “Türkiye Muharip gaziler derneği Karaman şubesi olarak 19.12.2009 tarihinde genel kurulunu yapmıştır. Şubemizin faaliyetleri içerisinde gazilerimizi, erşlerinizi ve gazilerimizin öğrenci çocuklarını 2010–2011 yılları içinde 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı törenle kutlanmış tören sonrası gazilerimiz, erşleri ve çocuklarıyla birlikte piknik şölenleri tertip edilmiştir.”

Konuşmasının bitiminde herkese teşekkür eden Behiç Baş, “ Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi bu güne kadar yapmış olduğu faaliyetlerde katkıda bulunan başta Valimiz Sayın Süleyman Kahraman beye, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu beye, Özel idare Genel Sekreteri Salih Baldız beye il genel meclis başkanımız Sayın Mustafa Bayır beye, il genel meclis üyelerimize, kurum ve kuruluşlara özel sektörlere Şahsım, Yönetimim ve Karaman’lı Gazilerim adına teşekkürlerini arz ederim.” Dedi.