Milyonlarca Emekliye Yardım Müjdesi! 19 Bin TL Bayram Yardımı Yatacak!

Milyonlarca Emekliye Yardım Müjdesi! 19 Bin TL Bayram Yardımı Yatacak!
Kurban Bayramı’nda 3 bin TL bayram ikramiyesi alacak emeklilere ek destek müjdesi geldi. Buna göre, emeklilerin hesabına toplamda 19 bin TL yatacak. İşte detaylar…

Kurban Bayramı’na bir ay kala emekliler için hem kurbanlık telaşı ve hem de ikramiye ödemesinin heyecanı başladı. 3 bin TL ikramiye alacak emeklilere farklı destekler sağlanacak ve böylece, emekliler toplamda 19 bin TL destek almış olacak.

Ancak, ikramiye almak için belli şartlar aranıyor. Bu kapsamda, ikramiye alabilmek için SGK'dan maaş alıyor olmak gerekiyor. Yani kendi emekli aylığını alanlarla beraber hayatını kaybeden sigortalının yakınları da ölüm aylığı alıyorlarsa ikramiye hak ediliyor.

Aynı zamanda 3 bin TL bayram ikramiyesinin yanı sıra, emeklilere ek bir gelir sağlanacak. Buna göre emekliler, emekli maaşının yanında 19 bin liraya varan promosyon ödemesi ve bayram ikramiyesi ile üç farklı ödeme fırsatına erişecek.

en-dusuk-emekli-maasina-7-bin-tl-eklenecek-tarih-belli-oldu-mfgf.webp

EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR

Öte yandan; Halkbank, İş Bankası ve Vakıfbank, emekli vatandaşlara üç sene süresince bankaları vasıtasıyla almayı taahhüt etmeleri durumunda, 8 bin lira ile 12 bin lira arasında değişen miktarlarda nakit promosyon ödemesi yapılacak. Bu miktarlar, emeklinin maaş tutarına göre belirlenecek ve 20 bin lira ve üzeri maaş alanlar en yüksek promosyonu alacak.

Akbank, ING ve diğer bankalar da benzer şekilde emeklilere nakit promosyon sunuyor. Örneğin, Akbank, 15 bin liraya varan promosyonun yanı sıra ek olarak 2 bin 500 lira chip-para ile toplamda 17 bin 500 lira ödül imkânı veriliyor.

ING, emeklilere 18 bin liraya varan nakit promosyon veriyor ve bunun yanı sıra, otomatik fatura talimatına bağlı olarak ek 3 bin lira promosyon olanağı sağlanıyor.