MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜʹNÜN YENİ MÜDÜRLERE NASİHATI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜʹNÜN YENİ MÜDÜRLERE NASİHATI
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALTUN, YENİ ATANAN OKUL MÜDÜRLERİNE SESLENDİ:ADİL OLUN, ŞEFFAF OLUN, VATANDAŞI KUCAKLAYIN
Okullara yeni atanan okul müdürlerini makamında kabul eden, Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN: “ Yeni görevlerinizde başarılar dilerken görev yaptığınız süre boyunca adil, şeffaf olmanızı vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmenizi istiyoruz. Vatandaş memnuniyeti bizim üzerinde durduğumuz en önemli konulardan birisidir. Görevinizi yürütürken toplumun menfaatlerini korumanızı, ülkemize birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirici gayretler içinde olmanız gerekmektedir.
 
Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği, şehit kanlarıyla sulanmış mukaddes vatan topraklarının nasıl kazanıldığını çocuklarımıza çok iyi özümsetmeniz dileğimizdir.
 
Yarınların sahibi çocuklarımızı eğitirken sevgi, hoşgörü ortamının hazırlanması sizlere verilen önemli ödevlerdendir.
 
Demokratik, Laik ve Sosyal Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak nesilleri yetiştirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamanızı, özellikle istirham ediyorum. Eğitimciler bu vatanı birlik ve beraberliğini sağlayan önemli bir çimento görevi görmelidir. Unutmayalım ki bu vatan değerli eğitimcilerin ellerinde yükselecektir.” Dedi.
 
Daha sonra yeni atanan okul müdürlerinin dilek ve temennilerini dinleyerek, hayırlı olsun dilekleriyle toplantı sonlandırıldı.