MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR.
Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun ilk defa gerçekleştirilen 1.Eğitim Çalıştayına katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Altun yaptığı açıklamada, “Üniversitemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, sendikalarımız, eğitimciler ve halkımızın katılımı ile ilimizde ilk defa gerçekleştirdiğimiz 1.Eğitim Çalıştayı, Karaman eğitimine tuttuğu ışıkla amacına başarıyla ulaşmıştır.
Değerli katılımcıların çalışma komisyonlarımızdaki samimi çalışmaları ve engin fikirleri Karaman eğitiminin yol haritasının belirlenmesine büyük katkı sağlamıştır.
 
Sayın Valimizin himayelerinde gerçekleştirdiğimiz 1. Eğitim Çalıştayı’nın açılışına katılarak bizleri onurlandıran kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerine, açılışta yaptıkları konuşmalarla bizleri onurlandıran başta sayın valimize, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen’e ve Karaman Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Fevzi Akgün’e eğitim çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum.
 
Ayrıca çalışma komisyonlarımızda görev alarak değerli fikirlerinden istifade ettiğimiz Üniversitemiz öğretim görevlilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, sendikalarımıza, değerli eğitimcilere, halkımıza ve bu çalıştayın tertip edilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, yerel ve ulusal basına teşekkür ediyorum.”dedi.