MEVLÜT AKGÜNʹDEN RAMAZAN GEZİSİ

MEVLÜT AKGÜNʹDEN RAMAZAN GEZİSİ
Karaman Milletvekili Akgün ve Partililer Ramazan Ziyaretlerine Devam Ediyor
06.08.2011 Cumartesi günü Ramazan ziyaretleri kapsamında Milletvekili Mevlüt Akgün ve partililer bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Karaman Ticaret Borsasıʹnda buğday pazarı esnafı ile bir araya gelen Akgün buğday fiyatlarındaki esneklik, ofisin alım politikası, buğday pazarının genişlemesi üzerinde yapılan çalışmalar hakkında çeşitli öneri ve istekleri değerlendirdi. Daha sonra esnaf ve kuruluşları ziyaret eden Akgün Karaman için yapılan yatırımlar konusunda da vatandaşlara bilgi verdi.
 
Milletvekili Akgün; "Ereğli kavşağına köprülü kavşak yapılması ve  organize sanayi bölgesine kadar Ereğli yolunun çift yol yapılmasının yatırımı Yüksek Planlama Kuruluʹndan çıktı, en kısa sürede ihalenin yapılıp bu yıl içinde de işe başlanmasını bekliyoruz.
Ayrıca kamuoyunun da yakından takip ettiği ortaöğretim kampüsü projesi de hayata girmek üzere, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi inşaatı ve Turizm Otelcilik Lisesi inşaatı ile lisenin Uygulama Oteli inşaatı da ihale aşamasındadır. İlimize yakın zamanda kazandırılacak ve ihale aşamasına gelmiş bir diğer projede Yurtkur tarafından 500 kişilik yeni bir öğrenci yurdu yatırımı da Yüksek Planlama Kurulundan çıktı ve ihale aşamasına girmiş durumdadır." dedi.