Mevlüt Akgün Kongrede Sert Konuştu.

Mevlüt Akgün Kongrede Sert Konuştu.
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Süleyman Atik’i kastederek sert bir dille eleştirdi.

 Ak Parti 4. olağan kongresinde il başkanı Süleyman Atik konuşma yaptı. Atik konuşmasında, “ Ak Parti milleti milletin değerlerini milletin fertlerini örgütün o köhne çarka kendisini asla kaptırmadı kaptırmayacak da. Ak Parti Türkiye’den on yıllardır devam eden kısır döngünün içine girmemiştir.” Dedi.

Süleyman Atik’den sonra Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’da kısa bir konuşma yaptı. Kamil Uğurlu yaptığı konuşmasında her iki adaya da başarılar diledi.

 YANGINDAN MAL MI KAÇIRIYORSUN?

Daha sonra Kongrenin açılış konuşmasını yapan Milletvekili Mevlüt Akgün, Süleyman Atik’i kastederek kongre sürecini sert bir dille eleştirdi. Kongre sürecinde adaylara baskı yapıldığını söyledi. Kongrenin Kapalı statta yapılması gerekirken demosan otelde yapılmasını şu şekilde değerlendirdi. Akgün; “ Kongre sürecinde hiç de iyi olaylar yaşanmadı. Genel merkezin adayı eğer seçilmese diğer adayın görevden alınacağı dedikodusu yapılarak göz korkutulmaya çalışıldı. Kongre Kapalı Statda yapılacakken alelacele Demosan Otele alındı, ne yapılamaya çalışıyor? Yangından Mal mı kaçırıyorsun kardeşim!” dedi.

 

Mevlüt Akgün’ün bu konuşması ise adeta salonu inletti.