MEMUR-SENʹİN DERDİ YENİ ANAYASA

MEMUR-SENʹİN DERDİ YENİ ANAYASA
Memur-Sen Karaman Şube Başkanı Yunus Özdemir Türkiyenin öncelikli sorununun Anayasa değişikliği olduğunu söyledi.
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube başkanı olan Yunus Özdemir ve bir gurup Memur-Sen üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır’ı makamında ziyaret etti.
 
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube başkanı olan Yunus Özdemir’in ziyarette yaptığı açıklama ise bir hayli garip karşılandı. Özellikle son aylarda azan terör olaylarını , Öğretmenlerin kaçırılması, sivil vatandaşların kaçırılıp öldürülmesi ve mecliste sergiledikleri bölücü konuşmaları bile gündemine almayan Yunus Özdemir Türkiye’nin öncelikli sorunun Anayasa değişikliği olduğunu söyledi.
 
Eğitim Bir-sen’in de başkanlığını yapan Yunus Özdemir’in şu ana kadar terör örgütü tarafından kaçırılan öğretmenler hakkında hiçbir açıklama yapmazken öncelikli sorunun Anayasa Değişikliği demesi gündeme büyük bir gaf olarak düştü.
 
MUSTAFA BAYIR, EĞİTİM BİR-SEN’DEN DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYOR
 
Ziyaretlerden dolayı Memur-Sen yetkililerine teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Okulların çevrelerinin düzeltilmesi için proje hazırladıklarını ve bunun için önümüzdeki günlerde bu projeyi Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e sunacaklarını söylemesi, Mustafa Bayır, Yunus Özdemir’den daha çok okulları düşünüyor şeklinde yorumlandı.