MEMUR-SENDEN VALİYE ZİYARET

MEMUR-SENDEN VALİYE ZİYARET
Memur-Sen Karaman İl Temsilciliği Karaman Valisi Süleyman Kahramanı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarette Memur-Sen Karaman İl Başkanı Duran Kabaağaç, Bem-Bir Sen İl Başkanı Süleyman Tartan, Büro Memur-Sen İl Başkanı Cavit Bardak, TOÇ Bir-Sen İl Başkanı Mikail Duman, Sağlık-Sen İl Başkanı İdris Güneş ve Memur-Sen Karaman eski İl Sekreteri Uğur Erkan katıldılar.
            Vali Kahraman’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Memur-Sen Karaman İl Başkanı Duran Kabaağaç, “Sayın Valimize Karaman’ımızıa hoş geldiniz diyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Memur-Sen olarak hizmet sendikacılığını önceleyen bir konfederasyonuz. Sendikacılığı özelde kamu çalışanlarının mali ve sosyal haklarını korumak, genelde ise ülke meselelerine duyarlı bir şekilde yapıyoruz. Memur-Sen bugün, ülke sorunlarına duyarlılık göstermekte; siyasal, toplumsal ve ekonomik gidişatı izlemekte, öngörülen kalkınma modelleri ve makro plânlar üzerinde görüşlerini paylaşarak katkı sunmaktadır. Üyelerimizin haklarını savunduğumuz gibi, ülkemizin ve insanlığın sorunlarına da kayıtsız kalmıyoruz. Şu anda Konfederasyonumuz Türkiye’nin yetkili ve etkili konfederasyonudur. Bu yetkimizi bu yıl üye artışı taçlandırdık. Sayın Valimizin çalışmalarında Memur-Sen olarak olarak her türlü katkıyı sağlamaya hazırız.” diye konuştu.
            Karaman’da idarecilerin sendikalara sıcak bakmadıklarını ve memuru sendikasızlaştırma temayülünde olduklarını dile getiren Kabaağaç, Vali Kahraman’dan bu konuda yardım istedi.
            Kabaağaç “Sayın valimizin memur sendikacılığı konusunda yurtdışında yaptığı çalışmalar ve tecrübelerini bizlerle paylaşmasını da önemsiyoruz.” dedi.
            Nazik ziyareti için Memur-Sen Karaman İl Temsilciliğine teşekkür eden Karaman Valisi Süleyman Kahraman “ Ben Kırıkkaleli olarak Karaman’ın  insanına yabancı değilim. Kendimi memleketimden farklı bir yerde hissetmiyorum. Benim için Karaman Kırıkkale’dir” dedi.
            Kaymakamlık ve Mülkiye Müfettişi olarak kamu hizmetinde kazandığı tecrübe ve deneyimlerini Karaman’a aktarmak için çalışacağını kaydeden Vali Kahraman “Özellikle memuriyetimin büyük bir kısmını geçirdiğim İstanbul’daki tecrübe ve deneyimlerimi Karaman’a aktaracağım. Sivil toplum örgütlerinin her türlü öneri ve eleştirilerine kapımız açıktır. Karaman’a hizmet etmek için buradayım. Ben de memurum. Memurlarımızın daha iyi bir ücret alması konuları dahil özlük haklarının iyileştirilmesinden daha iyi ne olabilir.” diye konuştu.
             Ziyaretin sonunda Memur-Sen Karaman İl Başkanı Duran Kabaağaç, Memur-Sen’in sendikal ve akademik yayınlarından oluşan kitap ve dergileri Vali Süleyman Kahraman’a takdim etti.