MEMUR-SENʹDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

MEMUR-SENʹDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET
Memur-Sen, Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY u makamında nezaket ziyaretinde bulunup yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
        Eğitim Bir Sen Karaman Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Yunus ÖZDEMİR yönetiminde İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY ‘a makamında nezaket ziyaretinde bulunup yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
 
       Samimi bir havada geçen ziyarette Karaman’daki eğitim öğretim hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Karaman Şube Başkanı Yunus ÖZDEMİR İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY ‘a; Tüm eğitim çalışanlarının sözcüsü olduklarını Karaman’ın Eğitim sorunlarının çözümüne yönelik her zaman somut önerileri olduğunu ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bir Sen olarak her zaman yapıcı yaklaşım sergilediklerini ve sergilemeye de devam edeceklerini belirti.  
 
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY; “ Başta Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus ÖZDEMİR olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizde sivil toplum örgütleri önemli bir yere sahiptir. Yapıcı olan bütün eleştirilere açığız, eğitim sendikalarının eğitime yön veren önerileri bizim için her zaman önemli olmuştur. Eğitim anlayışımızın temelini, milletimizin değerleriyle barışık vatanını milletini seven nesil yetiştirmek üzerine kurmamız gerekir.” dedi.