MALİ MÜŞAVİRLERDEN ÇOCUKLARA HEDİYE

MALİ MÜŞAVİRLERDEN ÇOCUKLARA HEDİYE
Fişimi Topladım, Hediyemi Aldım
Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen “Belgemi Topladım, Hediyemi Alıyorum” fiş kampanyası çekilişi Yunus Emre Konferans Salonuʹnda gerçekleşti.

Düzenlenen çekilişe öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterirken çekişler noter huzurunda yapıldı.

Programda konuşma yapan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Ankaralı, “kampanyamıza yaklaşık 1000 öğrencimiz kuponlarıyla katılmıştır. Her öğrenci bir kuponun 500 adet fiş olduğu düşünülürse 500 bin adet kampanya süresinde fiş toplanmıştır. Bu fişlerin ortalaması 20 TL olduğu düşünülürse 10 Milyon TL’lik fiş toplanmıştır. Çocuklarımız devlete katma değer olarak çok büyük destek vermiştir. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Vergi Dairesi Müdür Vekili Sevgi Kebabcı ise konuşmasında: “öğrencilerimizin topladığı bu fişlerle ekonomimize katkı sağlamaya yönelik çalışmalardan dolayı oda yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bu kampanyadan sonrada fişlerini almalarını istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından çekilişler yapılarak öğrencilere dizüstü bilgisayarı, bisiklet, saat ve fotoğraf makinesi verildi.