Mahmut Arslan Karamana geliyor.

Mahmut Arslan Karamana geliyor.
Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Hemşehrimiz Mahmut Arslan 31 Ağustos 2010 Salı günü Karamana geliyor.
Karaman Demokrasi Platformu’nun davetlisi olarak Karaman’a gelecek olan Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan Salı Günü saat 13:00’da Karaman’da olacak.
Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesinde temaslarda bulunacak olan Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan aynı gün saat  17:30’da Yunus Emre Konferans salonunda Karaman Demokrasi Platformunun tertip ettiği konferansta konuşacak.
İftarda da Karaman’da kalacak olan Arslan, Aktekke camiinde kılacağı teravih namazından sonra halkımızla sohbet edecek.
Mahmut Arslan Kimdir?
1955 yılında Karaman İli, Ermenek İlçesi Tepebaşı (Halimiye) Köyü’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ermenek’te, lise öğrenimini Konya’da tamamladı.
Öğrenim döneminden sonra çalışma hayatına atıldı. Çalışma hayatına 1974 yılında Deniz Kuvvetleri Gölcük Tersane Komutanlı­ğı’nda elektrik teknisyeni olarak başladı. Daha sonra Konyaʹya gelerek, 1979 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Da­ire Başkanlığı’nda elektrik teknisyeni olarak çalışmaya başladı. Bu yıllarda, (daha önce çeşitli sivil toplum örgütlerindeki faaliyetlerinin bir uzantısı olarak) sendikal hareketin içerisinde yer aldı ve bir grup çalışma arkadaşı ile Sendikamız HİZMET-İŞʹin başta Konya Be­lediyesi olmak üzere, çevre belediyelerdeki örgütlen­me çalışmalarını yürüttü. Sendikamız HİZMET-İŞʹin 1982 yılı sonunda yapılan 2. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Mali Sekreterliğe seçildi. Daha sonra sırasıyla 1983, 1986, 1989, 1992, 1995 ve 1999 yıllarında yapılan Olağan Genel Kurullarda Genel Sekreterlik görevine seçildi. 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Manisa Milletvekili olan Hüseyin TANRIVERDİʹnin istifası ile boşalan Genel Başkanlık için Genel Yönetim Kuruluʹmuzun oybirliğiyle aldığı karar ile Genel Başkanlık görevini seçildi. 6-7 Eylül 2003 tarihlerinde yapılan 9. ve 25-26 Ağustos 2007 tarihlerinde yapılan 10.Olağan Genel Kurullarda Genel Başkanlığa tekrar seçilen ARSLAN, evli ve üç çocuk babasıdır. HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kuruluʹndaki görevleri ise; 26-28/11/1999 tarihinde yapılan HAK-İŞ Konfederasyonu 9. Olağan Genel Kuruluʹnda HAK-İŞ Genel Teşkilatlanma Sekreterliğiʹne seçildi. Daha sonra Konfederasyonumuzun 5-7/12/2003 tarihindeki 10. Olağan Genel Kuruluʹnda Genel Başkan Yardımcılığıʹna seçildi.
Halen, Sendikamız HİZMET-İŞ Genel Başkanlığıʹnın yanısıra, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısıʹdır. Yayınlanmış Yoksulluk, İşsizlik, Sendikal Dünya" ve İstihdamın Geliştirilmesi, Çalışma Hayatında Küresel Kriz isimli iki kitabı bulunan ARSLAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.