MAHALLEMİZE BÖYLE HİZMET GELMEDİ

MAHALLEMİZE BÖYLE HİZMET GELMEDİ
İmaret Karamanın en eski mahallelerinden olmasına rağmen sokakların kilitli taşlarla döşenip örnek sokak haline getirilmesi vatandaşlarımızın da takdirini topladı.
İmaret Mahallesi Anafartalar İlköğretim Okulu ve İmaret Camii arasında kalan bölgede başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları çok kısa bir süre içerisinde hizmete kavuşacak
Karamanın en eski mahallelerinden olmasına rağmen sokakların kilitli taşlarla döşenip örnek sokak haline getirilmesi vatandaşlarımızın da takdirini topladı.
 
Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, bu bölgedeki sokakların kilitli taş ile kaplanarak örnek sokak haline getirileceğini belirtti. Vatandaşlar Başkan Uğurlu’ya mahallelerinde yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Emekli Öğretmen Mustafa Çakır: “Sayın Başkanımızın övgüye değer çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yıllardır mahallemize bu denli hizmet gelmedi. Yaşadığımız bu yer yağmur yağdığında çamurdan geçilmez hale geliyor, bizler için büyük sıkıntı doğuruyordu. Şehrin birçok yerinde gördüğümüz yol ve kaldırım çalışmalarını gördükçe, bizim mahallemizde de bu yönde çalışmalar olsa diye söyleniyorduk. Sağolsun Başkanımız bu mahalleyi de unutmamış. 3-4 gündür devam eden çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Öğrendiğimize göre birkaç gün içerisinde bitecekmiş. Çalışmalarından ötürü tüm mahallemiz adına Sayın Başkanımız Kâmil Uğurlu ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bu arada Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yol, kaldırım kavşak ve asfaltlama çalışmaları da, şehrimizin birçok kısmında devam ediyor.