Lütfi Elvan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı seçildi.

Lütfi Elvan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı seçildi.
23. Dönemde Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş-Başkanlığını yürüten Lütfi Elvan Tbmm Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı seçildi.
23. Dönemde Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş-Başkanlığını yürüten, 24. Dönem TBMM parlamentosunda Meclisin en yoğun ve nitelikli komisyonunun başkanlığına seçilen Lütfi Elvan yaptığı açıklamada, kendisine bu göreve layık gören gerek AK Partili gerekse diğer muhalefet partilerinin temsilcilerine teşekkür etti.
 
Elvan, her şeyden önce başkanlığını yürüteceği Plan Bütçe Komisyonunun tarafsız ve nitelikli yapısına uygun davranacağını, ülkemiz ve halkımız adına yapılacak tüm çalışmalarda yorulmak bilmeden tüm arkadaşlarla beraber durmak bilmeden gayret sarf edeceklerini dile getirdi.
Komisyonun iş yükünün ve yoğunluğunun farkında olduğunu, bunun kendilerine umutsuzluk değil güç aşılayacağına vurgu yapan Elvan, başkanlık seçiminde kendisine oy veren muhalefet Milletvekillerine de ayrıca teşekkür etti ve seçiminin ardından yeni makam odasına yerleşerek çalışmalarına başladı.