Lütfi Elvan, haber sitemizin 4. yılı sebebiyle mesaj yayınladı.

Lütfi Elvan, haber sitemizin 4. yılı sebebiyle mesaj yayınladı.
Haber Sitemizin 4. yılı sebebiyle Karaman Milletvekili Lütfi Elvan haber sitemizi tebrik ederek başarılar diledi.

 Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Karaman Milletvekili Lütfi Elvan Haber Sitemizin çalışmaları hakkında başarılar diledi.
Lütfi Elvan yayınladığı tebrik mesajında şunları söyledi; Zamanın yükselen değer ölçülerine göre hareket eden, pozitif bilim ile insanlığın tartışmasız değerlerini bütünleştirmiş olan toplum ve devletlerin zamanın ruhuna uygun bir çizgi izlediklerine şahit olmaktayız. Her daim diğerlerinden farklı ve özellikli olmasını bilen bu tür toplumlar aynı zamanda yükselen söz konusu değerleri yaratan medeniyetlerin de temsilcisidirler.

Bugün dünyamız geçmişe oranla çok daha hızlı ve baş döndürücü gelişmelerin yaşandığı küresel bir köy haline gelmiş, bilgi teknolojileri ise bu konuda lokomotif rolü oynayan ciddi bir aktör konumuna oturmuştur.
İşte bu safhada toplumun haber alma ve habere ulaşma taleplerini karşılayan yazılı, görsel ve internet basını da bu teknolojiden geri kalmayarak topluma hizmet sunma konusunda ciddi bir altyapıya kavuşmuştur.
Medyanın ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde hareket etmesi, toplumu doğru bilgilendirmesi, hem uluslararası hem de ulusal ve yerel basının vazgeçilmez bir sorumluluğu olması gerekir.
Bu manada bölge haberciliğine ciddi katkılar sağlayan Karamanın Sesi internet portalının 4. Kuruluş yıldönümünde emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı
Karaman Milletvekili
Lütfi Elvan