KYK Sapığı kızları korkutuyor

KYK Sapığı kızları korkutuyor
Karaman'da ki KYK Kız öğrenceci yurdundan gizli sapık ortaya çıktı.
Olay, saat 03.45 sıralarında Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi'nde bulunan ve bu yıl açılan 1400 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü'ne bağlı Nefise Sultan Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. Yaşanan skandal iddiada, son bir aydır kız öğrenci yurduna giren bir şahıs uyuyan kızların yüzlerini okşuyor ve bir takım yazılı notlar bırakarak ayrılıyor.
 
İddiaya göre; son iki haftadır KYK kız öğrenci yurdunda kalan kızların bazıları, birçok gece oda kapılarına arapça yazılı notlar bırakıldığını hatta bazılarının ifadesiyle odanın içerisine girmek suretiyle yüzleri okşandığı iddia ediyor. Bazı kızlar hayalet şahsın 'Sıra sizde', 'Öleceksiniz' yazılı notlar bıraktığını öne sürerek, fenalaştı. Bu durumu duyan diğer öğrencilerden de korkup sinir krizi geçirenler oldu. 8 öğrenci hastaneye kaldırılırken, çok sayıda öğrenciye de ambulansta müdahale edildi. Bu tip şikayetlerle yaklaşık 100 civarında kız öğrencinin şikayette bulunduğu ancak müdürün bu olayı örtbas etmeye çalıştığı öne sürüldü.
 
Akşam saatlerinde tekrarı yaşanan olayda bir şahsın KYK yurdunda kapılara bir takım yazılar asarken farkedilmesi üzerine güvenliğe haber veren öğrenciler, aranan şahsın binada kaybolarak bulunamaması üzerine yurt avlusunda protesto gösterisine başladı. Olay yerine çağrılan emniyet güçlerinin yanı sıra basın mensuplarına da sözlü dalaşan KYK Kurumu İl müdürü Enver Yazıbaşı'nın, protesto eden öğrencileri yurttan atmakla tehdit ederek içeri girmelerini istediği iddia edildi. Görüntü almaya çalışan basın mensubuna saldıran KYK kurumu il müdürü yazıbaşı, polis memurlarına emirler savurarak basın mensubunun yakalanmasını istiyor. Kurum müdürü Enver Yazıbaşı'nın bu olayları adli makamlara neden bildirmediği, hangi esnaf ve yetkililerden destek aldığı merak konusu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.