Kurbanlık Fiyatları Düştü! İşte Güncel Fiyatlar!

Kurbanlık Fiyatları Düştü! İşte Güncel Fiyatlar!
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatlarının yüksek olması nedeniyle Gaziantep Şahinbey Belediyesi, kurbanlık fiyatlarında indirime gitti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…

16 Haziran’da kutlanacak olan Kurban Bayramı kapsamında vatandaşlar, kurbanlık fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Bu yıl fiyatların yüksek olması nedeniyle kurbanlık almakta zorlanan vatandaşlar, yetkililerden indirim haberi bekliyor.

Bu kapsamda, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da geçtiğimiz günlerde açıklanan kurbanlık fiyatlarının yüksek olması nedeniyle tepki göstermiş ve fiyatların düşmemesi durumunda kurbanlık ithal ederek uygun fiyattan satacaklarını açıklamıştı. Başkan Tahmazoğlu, verdiği sözü tutarak kurbanlık fiyatlarında indirime gitti ve uygun fiyattan kurbanlık satışlarının gerçekleşeceğini açıkladı.

5d441a80554284219814135f.webp

KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada “Birliklerin yetkisi olmamasına rağmen erkek toklu kilo fiyatının 240 TL olarak açıklamasının yanlış ve aynı zamanda pahalı olduğunu, gerekiyorsa bu konuda çalışma yapacağımı ifade etmiştim. Çalışmalarımızı tamamladık ve kurbanlıkların (erkek toklu) en üst fiyatlarını mor toklu: 200 TL, Van beyazı 210 TL olarak belirledik. Kurban Fiyatları Bayrama kadar sabit kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinde Dumlupınar Mahallesi Yeşilvadi Bulvarı, Şahinbey Parkı yanı ve Akkent Mahallesi 12 Nolu Cadde de olan kurulacak olan satış alanlarında mor toklunun 200 TL, Van Beyaz’ının ise 210TL’den satılacağını açıkladı.