KÖPRÜLÜ KAVŞAK BAŞLIYOR

KÖPRÜLÜ KAVŞAK BAŞLIYOR
Karaman Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ortak yapılacak olan, köprülü kavşak çalışması başladı.
Konuyla ilgili konuşan Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu; “Karamanlı hemşerilerimizin büyük bir heyecanla beklediği köprülü kavşak projemizi başlatmış bulunuyoruz. Konya’dan getirdiğimiz ağaç sökme makinesi ile hummalı bir çalıma sürdürülüyor. Hiçbir ağaç zedelenmeden, zarar görmeden ve birer birer olmak üzere yerinden sökülüp en uygun alanlara tekrar dikiliyor. Konya’dan gelen profesyonel ekip ile birlikte yürütülen çalışma kısa sürede sonuçlanacaktır. Tüm hemşerilerimize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
 
Konu ile ilgili bir açıklamada Park Bahçe Müdürü Celalettin Akgün’den geldi. Akgün açıklamasında; “Karaman-Konya yolundaki köprülü kavşak çalışmasını başlatmış bulunmaktayız. Kavşağın yapılacağı yerde bulunan 15-20 yıllık çam ağaçlarımızı özenli bir çalışmayla zayi etmeden ağaç sökme makinesi ile yapılacak olan parklarımıza ve Fatih Mahallesindeki uygun alanlara dikiyoruz.
Çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayıp Karaman halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.