Konya'da Komşu Cinayeti: İki Şüpheli Yakalandı

Konya'da Komşu Cinayeti: İki Şüpheli Yakalandı
Ahmet G., Sıtkı Fidan'la komşuydu. Önceki gün çocukları arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası tartıştılar ve sonra tekrar karşılaşınca kavga ettiler. Soruşturma devam ediyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Selçuklu ilçesinin Sille Ak Mahallesi'nde, Baraj Caddesi'nde gerçekleşti. Ahmet G. ve Sıtkı Fidan arasında anlaşmazlık çıktı. Anlaşmazlık kavgaya dönüştü ve Ahmet G., Fidan'ı göğsünden bıçakladı.

Fidan, yerde kanlar içinde yığılırken, Ahmet G. ise kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekibi hızla olay yerine sevk edildi. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Fidan, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan Ahmet G.'yi ve olay yerinde bulunan yakını Muhammed Emin G.'yi kısa sürede gözaltına aldı.

Şüphelilerden Ahmet G., ilk ifadesinde Sıtkı Fidan ile aynı mahallede yaşadıklarını, çocukları arasında çıkan bir anlaşmazlık nedeniyle önceki gün tartıştıklarını ve daha sonra tekrar karşılaştıklarında kavganın çıktığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.