Kimlik Numarası, 0,2,4,6,8 ile Bitenlere 2 Bin TL Bayram Desteği! 3 Gün İçinde Hesaplara Yatacak!

Kimlik Numarası, 0,2,4,6,8 ile Bitenlere 2 Bin TL Bayram Desteği! 3 Gün İçinde Hesaplara Yatacak!
Akbank, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayram hediyesi kapsamında yapılacak teknoloji alışverişlerine 2 bin TL hediye edeceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Mayıs ve haziran aylarını kapsayan bir kampanya başlatarak yapılacak teknoloji alışverişlerinde müşterilerine 2 bin TL hediye edeceğini duyuran Akbank, sevdiklerine bayram hediyesi vermek isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Akbank, troyestore.com’dan yapılacak harcamalara 2 bin TL chip-para vereceğini duyururken, kampanyanın 14 Haziran’da sona ereceğini ve bu nedenle kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

Buna göre, Juzdan ile öde’ye özel troyestore.com’dan 25 Mayıs – 14 Haziran 2024 tarihlerinde Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapılan ilk 20 bin lira ve üzeri harcamaya 2 bin lira chip-para kazanma verilecek.

akbank-kesintiler-suruyor-896173-5.webp

AKBANK 2 BİN TL CHİP-PARA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan yararlanabilmek için, troyestore.com web sitesinden 20 bin lira ve üzeri değerdeki sepet oluşturulmasının ardından, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması, sonrasında Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması gerekecek.

Kampanyadan faydalanmak için troyestore.com web sitesi üzerinden yapılan harcamalarda, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi yeterli olacak.

İnternet sitesinden yapılan işlemlerde, “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra oluşturulacak karekodun (QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu vasıtasıyla okutulması ve ödemenin başarılı bir şekilde tamamlanması gerekecek.

“Juzdan ile öde” seçilmeden yapılan ödemeler ve troyestore.com web sitesi üzerinden başlatılıp sadece 3D onayı Juzdan ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ