Kethane Camisinin 20 yıllık sorunu çözüldü

Kethane Camisinin 20 yıllık sorunu çözüldü
Geçtiğimiz gün kethane camisinin tuvaletlerinin rezil bir durumda olduğunu haber yapmıştık. Haberimizden sonra camii tuvaletlerinin tamamen temizlenmesi cemaati de sevindirdi.

 Camii tuvaletinin temizlenmesi için yapılan çalışmada Tuvalet çukurunun 20 yıldır çekilmediği ortaya çıktı. 

Camii imamı Mustafa Özakın haberimizde ki rezil görüntülerin normalde tuvaletlerin temizlenmediği için olmadığını tuvalet çukurunun 20 yıldır çekilmediği için bu durumda olduğunu söyledi. 

İmam Mustafa Özakın; “ Burası cami tuvaleti olduğu için gece gündüz vatandaşın hizmetine veriyoruz. Maalesef bazı kişiler aldıkları biranın şişesini tuvalete atıyorlar. Tuvalet ilk başta kirlendiğinde yine tıkanma olduğunu düşünerek tuvaletin açılması için uğraştık baktık ki olmuyor Belediyeden tuvalet çukurunun çekilmesi için ekip çağırdık, saatlerce uğraşmamıza rağmen tuvalet çukurunun kapağını bile bulamadık. En sonunda tuvaletin ara yerinde ki betonu kırarak oradan temizledik. Belediye yetkilileri ellerinde ki kayıtlara baktıklarında buranın 20 yıldır temizlenmediğini söylediler. Allah’a şükür şimdi tuvaletimiz temiz cemaatimiz rahatça kullanabilirler.” Dedi.