KENTTE ULAŞIM SORUNU ELE ALINDI

KENTTE ULAŞIM SORUNU ELE ALINDI
Başkan Uğurlu, Karamanda ki tüm dolmuş hatlarının temsilcilerini makamında kabul ederek Karamanın ulaşım sorunu hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Karaman’da faaliyet gösteren tüm hatların temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, dolmuşçu esnafı görüşlerini açıkladılar. Bu konuda Başkan Uğurlu’dan gördükleri ilgi nedeni ile çok memnun olduklarını belirten dolmuş hattı temsilcileri acil çözüm konusunda hemfikir olduklarını belirttiler.
            Başkan Uğurlu da dolmuşçu esnafına hitaben: “Vatandaşın güvenli, sağlıklı bir biçimde naklinin sağlanması konusunda sizler üzerinize düşeni yapmalısınız. Benim Karaman halkını güvenli ve kaliteli bir şekilde bir yerden başka bir yere taşıma mecburiyetim var. Eğer siz bana yardımcı olursanız bu sizin tarafınızdan, bir kısmınız yardımcı olursa bir kısmınız tarafından, hiç yardımcı olmazsanız tamamı benim tarafımdan yapılmak mecburiyetinde. Şu anda sıkıntılı yerler var. Ben sizden şu toplantının sonucunun teşekkül etmesini bekliyorum. Gayet açık, dürüst ve net olarak meseleyi ortaya koyuyorum. Bu benim vatandaşlarıma karşı görevim. Eğer böyle bir birleşme ve düzenlemeye yanaşmayacak olursanız bunu ben yapmak zorundayım. Birleşmek isteyen arkadaşlarımız Halk Otobüsüne dönsünler, diğer arkadaşlar da bunu takip etsinler. Uygun bir durum olacak olursa diğerleri de geçsin. Halk otobüslerinin Belediye güzergâhlarını kullanma gibi farklı durumları ve ayrıcalıkları var. Şimdiki sistemin ömrü çok kısa, ondandan sonraki süreçte oluşan şartlar sizleri daha da çok zorlayacak. İleriyi görmek lazım, ben bunu hissediyorum ve görüyorum. Dolayısıyla bir deneyelim, bakalım, kısmi dönüşüm yapalım arkadaşlarımız meseleyi hissettikten sonra karar versin.” dedi.
            Dolmuşçu esnafı da bu konuyla ilgili çözüm önerilerini kendi aralarında istişare edeceklerini belirttiler.