KAZADAN KURTULANLAR HALİNE ŞÜKREDİYOR

KAZADAN KURTULANLAR HALİNE ŞÜKREDİYOR
Geçtiğimiz Pazar günü Karaman Ereğli yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır olmak üzere 4 kişi yaralanmıştı.
Geçtiğimiz pazar günü Karamanʹda meydana gelen bir trafik kazasında Veli Sarıkır (23) ağır olmak üzere 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazadaki arabayı gören herkes çok şaşırmıştı. Kaza sonrası aracı gören vatandaşların gençlerin sağ kurtulmalarının mucize olduğunu belirtmişlerdi.

Kenan Şentürkoğlu (29) yönetimindeki 70 DV 025 plakalı otomobil, Karaman-Ereğli yolunun 5. kilometresinde yoldan çıkarak şarampole devrilmiş, Kazada otomobilde bulunan Veli Sarıkır (23) ağır yaralanmış, ayrıca Ercan Özkaya (26) ve Şaban Yıldırım (25), yaralanmıştı.

Karaman devlet Hastanesiʹnde tedavi altına alınan ağır yaralı Veli Sarıkırʹın durumunun giderek iyileştiği bildirildi. Kaza sonrası ilk günü yoğun bakımda geçiren Veli Sarıkır, Elektronik Haber Ajansı (e-ha) Muhabirine hafif ağrılarının dışında sağlığının iyiye gittiğini belirtti.

Kaza sonrasında hurdaya dönen araç çekici yardımıyla kaldırılırken, o aracın içinden sağ salim çıktıklarına dua eden gençler, hayatta olmanın şükrünü ettiklerini dile getirdiler.

Kazadan sonra ağır yaralanan ve uzun süre yoğun bakımda tutulan Veli Sarıkırʹın babası Harun Sarıkır; "olay sonrası çok üzüldük, ancak şu anda çok sevinçliyiz. Oğlum ve diğer arkadaşları eski sağlıklarına kavuşuyor" şeklinde açıklama yaptı.

Baba Harun Sarıkır ayrıca kaza sonra yardımlarını esirgemeyen ve kaza sonrası büyük çaba harcayan Hazal Bisküvi Fabrika Müdürü Kadir Tunçʹa ve servis şöförü Nurettin Yıldıranʹ özellikle teşekkür ettiğini bildirdi. Sarıkır, oğlunun kurumunda çalışan vardiya amirleri ve mesai arkadaşlarının yanında, kendi kurumundaki mesai arkadaşlarına da ayrıca teşekkür etti.
 
 
 
 
 
haber: İkram Alkan