KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ YAPILDI

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ YAPILDI
Kemal Reis İlköğretim Okulunda öğrencileri ilgi ve yeteneklerine uygun olan mesleklere yönlendirmek amacıyla Kariyer Günleri etkinlikleri başladı.
Kemal Reis İlköğretim Okulunda  öğrencileri ilgi ve yeteneklerine uygun olan mesleklere yönlendirmek amacıyla Kariyer Günleri etkinlikleri başladı. Kariyer günleri etkinliklerinin ikincisi 02.03.2011 tarihinde Kemal Reis İlköğretim Okulu Konferans salonunda yapıldı 6. 7. ve 8.sınıflara yönelik olarak düzenlenen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdikleri seminere İl Emniyet Müdürümüz Sayın Lütfü SÖNMEZ  konuşmacı olarak katıldı.
Bir  sunum yaparak polislik mesleğini tanıtan İl Emniyet Müdürümüz Lütfü Sönmez  emniyet hizmetlerinin yüklediği sorumluluklar, mesleki imkânlar ve mesleki eğitime ilişkin öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bir Öğrencinin polislik mesleğini bir cümleyle nasıl tanımlarsınız? Şeklindeki sorusuna Polislik, İnsan sevgisidir diyerek cevap veren   Lütfü SÖNMEZ öğrencilerle hoş bir sohbet gerçekleştirdi.
Öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdikleri seminerde açılış konuşmasını yapan okul müdürü Tahsin ALTIN katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öğrencilerimizi hayata hazırlamak ve ders çalışmaya motive etmek için her hafta Çarşamba günleri okulumuzda, bazen de yerinde meslek tanıtımını yapıyoruz. Bu sayede öğrenciler kafalarındaki soruları bizzat işin uzmanına sorarak meslekler hakkında bilgi sahibi oluyor ve bu sayede öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun olan mesleği seçmelerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz diyerek il emniyet müdürüne teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Emniyet Müdürümüz Lütfü SÖNMEZ ‘e çok teşekkür ediyor Kemal Reis İlköğretim okuluna çalışmalarında başarılar diliyoruz.