KARAMANLI YUSUF AKIN FOX TVYİ MAHKEMEYE VERDİ

KARAMANLI YUSUF AKIN FOX TVYİ MAHKEMEYE VERDİ
Karamanda yaşayan Yusuf Akın adlı vatandaş Fox Tvyi mahkemeye verdi.

 Geçtiğimiz günlerde Fox Tv’de Yayınlanan Uğur Arslan ve Songül Karlı’nın sunduğu Su gibi (izdivaç) programını arayarak, Kazakistan’lı Bübü adında bir bayana talip olduğunu ve programa katılmak istediğini belirten Yusuf Akın adlı Karaman’da yaşayan vatandaş programın kendisini maddi zarar yanında gururunu da incittiğini iddia etti.

 
Yılın belli aylarında Özel Gemilerde Aşçı olarak çalışan aslen Yeşildereli olan Yusuf Akın, iddiaya göre Fox tv de ki “Su gibi” programın yöneticilerinin kendisi kandırdıklarını söyledi.
Yusuf Akın haber sitemize yaptığı açıklamada, “ Fox Tv’de Yayınlanan Uğur Arslan ve Songül Karlı’nın sunduğu Su gibi (izdivaç) programını arayarak Kazakistan’lı Bübü adında bir bayana talip olduğumu ve programa katılmak istediğimi belirttim.  Yönetmen beni davet etti, Bende ilk otobüse binerek İstanbul’a gidip programa katıldım. Programın yönetmeni Aydoğan adında ki kişi akşama kadar beklememi söyledi. Saatler sonra Kazakistanlı Bübü adında ki bayanı aradıktan sonra bana Bayanın gelmeyeceğini söyleyerek beni izleyici bölümüne oturttular. Programı sunan Uğur Arslan buna hiç müdahale bile etmedi. Daha sonra bende yönetmene gideceğimi beni buraya kadar boşu boşuna getirttiğini beni maddi olarak zarara soktuklarını ve zararımın karşılanmasını talep ettim.
Yönetmen Aydoğan bana “ Televizyonun öyle bir bütçesi yok, kusura bakmayın zararınızı karşılayamayız.” Dedi. Kendisine Buraya boşu boşuna getirildiğimi anlatmama rağmen beni hiç dinlemedi bende kendisine son olarak Mahkemeye vereceğimi söyledim ama bana “ git nereye verirsen ver” dedi.
 
BENİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER
 
Yusuf Akın açıklamasının devamında programı aradığını ama telefona çıkan kişinin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Yusuf Akın, “Bende çaresiz bir şekilde Karaman’a geldikten 3 gün sonra zararımı istemek için Programı tekrar telefonla arayıp yönetmenle ve Uğur Arslan’la görüşmek istediğimi söyledim. Telefona cevap veren Hakan adında ki şahıs bana “ Bi daha arama dua et başına daha kötü şeyler gelebilir. Peşinde 3 kişi var.” Diyerek beni Ölümle tehdit etti.
 
Bende Karaman Cumhuriyet Savcılığına şikâyette bulunarak Uğur Arslan’ı, Programın Yönetmeni Aydağon isimli şahsı ve Fox tv’yi mahkemeye verdim.
Beni Maddi ve Manevi olarak zarara sokan bu kişi ve kurumların cezalarını çekmeleri için mücadelemi yapacağım. Kimsenin ne beni nede başka birini bu şekilde aşağılamaya hakkı yoktur.” Dedi