KARAMANʹIN EN BÜYÜK OTO PAZARI KURULUYOR

KARAMANʹIN EN BÜYÜK OTO PAZARI KURULUYOR
Karaman oto galeri kooperatifi kuruldu.
Karamanʹda ki 48 oto galeri kooperatif kurarak birlik sağladı. Yıllardır Karamanʹda Oto Galeri işi yapmakta olan Şevket Beydili, haber sitemize açıklamarda bulunarak Karamanʹın en büyük oto pazarının kurulacağını belirtti.
 
Şekvet Beydili yaptığı açıklamada, " Karamanʹlı hemşerilerimize daha iyi hizmet yapabilmek için Oto Galericiler Toplu işyeri kooperatifi kurduk. Konya Yolunun 2. km. de Sol tarafta bulunan büyük bir alanda kuracağımız bu kooperatifte sıfır ve ikinci el aracların her çeşidinden rahatça bulunabilecek. Burada yapacağımız kooperatif dükkanları toplam 48 adet olacak. 100 m2 Dükkan içi 100 m2 dükkan dışı olmak üzere toplamında her oto galerinin 200 m2 lik bir alanı olacak. Ayrıca her dükkan içerisinde teras katta bulunup, Herkesin rahatça kullanabilmesi için Tuvalet ve Mescidʹde yer alacak." dedi. 
 
İNŞAATI İÇİN İHALE AÇILACAK
 
Kooperatif Başkanı Şevket Beydili, Kooperatifin inşaatı için ihale açıktıklarını belirterek, toplam dükkan sayısı 48 adet olan kooperatif alanını yapmak isteyen taşeron veya İnşaat firmaların Mut Yolu üzerinde bulunan Beydili Oto Galeriʹye gelebilir veya 0 338 212 22 03 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler. dedi.