KARAMANʹIN DEVLET KURUMUNDA BIÇAKLI YARALAMA

KARAMANʹIN DEVLET KURUMUNDA BIÇAKLI YARALAMA
Devletin resmi kurumunda hemde bir memur alkollu olup şahsı bıcakladı.
 KARAMANINSESİ.com/ÖZEL     Son dönemde yaralama gasp adam öldürme haberleri maalesef karamanımızda sıkça yaşanmaya başladı. En son olarak elimize geçen bilgiye göre ismini söylemeye gerek duymadığımız devlet kurumlarımızın bir tanesinde böyle tatsız bir olay cereyan etmiş.
Bu kurumumuzda çalışan ve misafirhanesinde ikamet etmekte olan biri devamlı alkol alarak diğer kalan insanları rahatsız ve rencide edici bir takım davranışlarda bulunmuş ve olay öylesine bir boyuta gelmiş ki en son meydana gelen tartışma neticesinde alkolünde etkisi neticesinde bıçak ile yaralama meydana gelmiş. Olay emniyete intikal ederken şahısların son durumu hakkında araştırmalarımız devam ediyor. Kurum ve şahsı merak edenler Emniyetten gerekli bilgiyi alabilirler.
 
            İşin aslı, asıl görevi kamu hizmeti olan bu kişinin yapmış olduğu bu davranış bizi kurumlarımız nereye gidiyor diye sormak durumunda bıraktı. Kamu kurumlarımız vatandaşa hizmet amacı ile oluşturulmuştur. Böylesine bir olayın yaşanması bizleri derinden yaralamış ve bu kuruma gidecek insanların nasıl bir ruh hali ile oraya gidecekleri kafamızda soru işaretleri oluşmasına sebep olmuştur.
Temennimiz bu tür olayların doğru olmaması ve devleti temsil eden yerlerde asla ve asla yaşanmamasıdır.