Karamandan Pakistanʹa 3 tırlık yardım

Karamandan Pakistanʹa 3 tırlık yardım
Kimse Yok Mu Derneğinin Karamanda organize ettiği yardım kampanyasında Pakistan için toplanan 3 tırlık malzeme yola çıktı.
İlaç,gıda ve giyim eşyasından oluşan yardımın 3 günlük bir sürede toplandığını belirten Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, Karamanlıların gösterdiği hassasiyete teşekkür etti. Pakistan’ın son 80 yılın en büyük felaketi ile karşı karşıya kaldığını sözlerine ekleyen Aşçı “Kurtuluş Savaşıʹnda kollarındaki bilezikleri çıkarıp Türk halkına gönderen kardeş ülke Pakistan halkı, sel nedeniyle; canlarını, evlerini, hayvanlarını ve topraklarını kaybetti. Pakistan şimdi kaybettiklerine ağlıyor.” dedi.
 
Aşçı, Karaman’daki organizasyonda  kendilerine yardım eden yetkililerden aldıkları bilgiye göre 7 den 70 e önemli ölçüde katkı verildiğini sözlerine ekledi. Bayramlığını Pakistan’daki kardeşlerine gönderen Ceren Delice’nin, komşularından topladığı yardım paketlerini sahurdan sonra konvoya yetiştirmek için  paketleyen Havva Kurt’un ve tüm adak kurbanlarını bu kampanyada değerlendiren Arif Çolak’ın Anadolu insanının duyarlılığını yansıttığını belirten Aşçı “Bu hassasiyetle Pakistan’daki kardeşlerimizin yaralarını kısa sürede saracağımıza inanıyoruz.Karaman’da katkıda bulunanlara, dualarını esirgemeyenlere canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.