KARAMANDAKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

KARAMANDAKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Karaman Milletvekili ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Lütfi Elvan Karaman İlinde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Beraberinde Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan ile birlikte ilk olarak Karaman girişindeki köprülü yol kavşağında incelemeler yapan Elvan, burada yürütülen çalışmaların bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirterek şehrimizin girişinin artık modern bir görünüme sahip olması gerektiğini söyledi. Sanat yapılarının ve ağaçlandırma çalışmalarının bitmek üzere olduğunu gören Elvan, burada çalışan işçilerle de bir süre sohbet etti.
Ardından belediyenin park ve bahçeler müdürlüğü şantiyesine giden Elvan, burada çoğu Karaman dışından getirilen ve şehrin değişik yerlerine dikilecek olan ağaçlar hakkında bilgiler aldı. Değişik türden ağaç ve fidanların muhafaza edildiği şantiye alanının genişletilmesi ve fidanların korunması amacıyla bir sera alanının oluşturulması gerektiğini söyledi. Şehrimizi ağaçlandırma adına ne gerekiyorsa yapılacağına ve bu konuda ciddi bir gayretin içinde olduklarına vurgu yapan Elvan, ağaçlandırma faaliyetlerinin şehrin görünümüne olduğu kadar temiz havasına ve iklimine de olumlu katkılar sağlayacağını söyledi.
Doğukışla rekreasyon alanında da incelemeler yapan Elvan, bu bölgenin şehrin görünümü açısından çok nadide bir özelliğe sahip olduğunu belirtti. Ağaçlandırma ve alan düzenlemelerinin ardından buranın, vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte rahatça gelebilecekleri bir dinlenme ve gezi alanı olacağını söyledi.
Son olarak TOKİ yerleşim alanını ziyaret eden Elvan, yeni yapılan oyun ve park sahasında çocuklarla bir araya geldi ve onlarla bir hatıra resmi çektirdi.