KARAMANʹDA VAHŞİ CİNAYET

KARAMANʹDA VAHŞİ CİNAYET
YAŞLI KADINI ALTIN BİLEZİKLERİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER
Karamanʹda yaşlı kadını iki altın bileziği için elleriyle boğarak öldürdüğü iddia edilen ve kimlikleri tespit edilen 3 kişiden biri yakalandı. Zanlı, tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Çeltek Mahallesi Kazalpa mezarlığı yanında 15 Ekim 2010ʹda boğularak öldürülen Ayşe Uğuzʹun (66) cesedinin bulunmasının ardından Karaman Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Uğuzʹun kolunda bulunan 2 bileziğin kayıp olduğu bilgisine ulaşan ekipler, oluşturulan özel bir ekiple yaklaşık bin kişiyle görüştü. 3 kişi üzerinde yoğunlaşan ekipler, yapılan çalışmaların ardından Abdülsamet Kʹyı (25) gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdülsamet K, mahkemece tutuklandı. Ölen Ayşe Uğuzʹun kocası Mehmet Uğuz, olay günü gece yarısı zillerine basıldığını, tanımadıkları bir gencin evlerinin yakınında oturan bacanağının hastalandığını ve kendilerinden yardım istediğini kaydetti.
Önden çıkan eşinin çevrede olmadığını fark edince durumu polise bildirdiğini belirten Uğuz, daha sonra cesedi bulunan eşinin 2 altın bileziği için öldürüldüğünü iddia etti.