KARAMANʹDA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ

KARAMANʹDA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ
SU DOLDURUP EVİNE GİDİYORDU, TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜPOLİS ŞAHSA ÇARPIP KAÇAN OTOMOBİLİ RENGİNDEN BULDU
Karamanʹda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, kazadan sonra olay yerinden kaçan otomobil ve sürücüsü polisin yaptığı titiz çalışma sonucu yakalandı.
Olay, akşam saat 19.30 sıralarında Yeşilada Mahallesi Mut Caddesi üzerinde medya geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Akyüz (56) tatlı su çeşmesinden bir bidon su doldurarak yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada M.D (28) yönetimindeki 70 EP 980 plakalı otomobil hızla gelerek şahsa çarpıp olay yerinden hızla kaçtı. Yaralanan Mustafa Akyüz olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Olaydan sonra inceleme başlatan polis ekipleri görgü tanıklarından kazaya karışan otomobilin bordo renkte eski kasa Toyota otomobil olduğunu öğrendi. Yapılan incelemede Karamanʹda kayıtlı 143 tane bordo Toyota marka otomobil tespit eden ekipler bunlardan 40 tanesinin eski model olduğunu belirledi. Yapılan aramada otomobil yeni sanayi sitesinde bir kaportacının önünde park halinde bulunurken, sürücüde hemen sanayi içinde yaya olarak yakalandı.
Sürücü göz altına alınırken, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye çıkarıldı. Şahsın korktuğu için olay yerinden kaçtığını söylediği öğrenildi.