KARAMANʹDA OPERASYON 14 KİŞİ GÖZALTINDA

KARAMANʹDA OPERASYON 14 KİŞİ GÖZALTINDA
Ermenek İlçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekiplerince operasyon gerçekleştirildi.
Edinilen bilgiye göre; Ermenek İlçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda aralarında bakkal, manav ve devlet memurlarının da bulunduğu henüz sayısı net olarak bilinmemekle birlikte birçok kişinin tutuklandığı veya ifadesi alınmak üzere emniyete çağrıldığı bildirildi.
Sabah erken saatlerde başladığı belirtilen operasyonda bazı esnafların ifadesine başvurulduğu, aralarında bakkal, kasap ve devlet memurlarının bulunduğu devleti zarara uğratmak, ihaleye fesat karıştırmak gibi suçlarla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edilmektedir.
 
Alakise Haber Site Editörü Sayın Mustafa Çıkrıktan aldığımız bilgiler ise şu şekildedir:
"Bugün Ermenek sokaklarında hiçde alışık olmadığımız görüntülere şahit olduk. Sabah saat 08.00-09.00 arası Ermenek sokaklarında gereğinden fazla Çevik kuvvet ekibine rastladık sebebini sorduğumuz vatandaşlardan hiçbir cevap alamadık.
Daha sonraki saatlerde yaptığımız araştırma neticesinde bazı esnaflarla yaptığımız konuşmalarda bazı kişi ev ve iş yerlerine baskınların yapıldığı, yapılan eş zamanlı baskınlar neticesinde bazı kişi ve kurum yöneticilerinin tutuklandığı söylendi. Yapılan operasyonda mali polisin ve Ankara’dan gelen müfettişlerin de görev aldığı ifade edilmektedir.
Yapılan operasyonda sayısı bilinmemekle birlikte tahminen 15-20 esnaf ve kurum yöneticilerinin tutuklandığı duyumlarımız arasındadır.” dedi.
 
alakisehaber.com