KARAMANDA LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI

KARAMANDA LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme Ve Önleme Büro Amirliğince Düzenlenen Geleceğimiz GençlikBilgi Yarışmasının Galibi Milli Piyango Fen Lisesi Oldu.
Karaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği tarafından liseler arasında düzenlenen ”Geleceğimiz Gençlik” bilgi yarışmasının galibi Milli Piyango Fen Lisesi oldu.
Piri Reis Kültür Sitesi’nde gerçekleşen yarışmada finale kalan 6 lise yarıştı. Yarışmayı İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, Emniyet Şube Müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler izledi. Yarışma öncesi bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, yarışmanın düzenlenmesinde kendilerine destek olan Milli Eğitim Müdürlüğüʹne teşekkür etti. Elemelerde olduğu gibi final yarışmasının da çekişmeli geçeceğini tahmin ettiğini söyleyen Emniyet Müdürü Sönmez, öğrencilere başarılar diledi. 20 sorunun sorulduğu yarışmada Milli Piyango Lisesi birinci, Yunuskent Lisesi ikinci, Fatih Lisesi de üçüncü oldu. Yarışmada ilk üçe giren okullara İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun tarafından Cumhuriyet altını verilirken, diğer okullara da teşekkür belgesi verildi.